O C E A N B L U E H O C K E Y
SWEDEN


För Ishockeyspelare av ishockeyspelare!

OM OSS:

Vi älskar ishockey,och vill ge spelarna full kraft att utvecklas. Vi förlägger våra träningar samt Camps på Västkusten. Våra tränare jobbar med Ishockey eller spelar i nivå J20, A-lag..Vi har inga föräldrar som istränare. Vi kör ett högt tempo på träningarna och har en vilja att ständigt utvecklas positivt. Vi ställer höga krav på oss själva samt på de spelare som tränar med oss.Vi bedriver ingen selektering i vår verksamhet! Alla är välkomna! Vår ishockey är till för alla. Alla våra spelare måste prioritera sin egna klubbverksamhet! Man kan inte träna med oss om man har ordinarie träning i egen Klubb!

Man kan spela och träna Competitive ishockey utan att selektera spelare.Det ser vi! Vi har bland de bästa spelarna i alla årskullar från Västsverige som tränar regelbundet med oss,från alla Klubbar i Göteborg. Vi gillar tävlingsmoment och vinnarkultur, och vill utvecklas med sin egna ishockey. Vi kallar det Competiitive hockey.Vad betyder  då nivå Competitive? Nivån på spelare är hög,men vi eftersträvar att alla nivåer ska träna med oss. Svenska Ishockeyförbundet har valt att inte använda klassificering liknande de som används i Nord Amerika ``Tier 1 systemet  AAA. AA.utan det närmast som kan förklara den nivån är Competitive.I Sverige finns inga spelande lag med godkänd klassificering Tier 1-3 av Förbundet vilket också betyder att det är direkt felaktigt att benämna sin egna nivå AAA eller lag i Tier-systemet!

Vi stöttar våra barn positivt och håller oss gärna i bakgrunden och vi låter Tränare och spelare få ett fint samarbete. Vi tycker kamratskap, gemenskap,och individuell utveckling är viktigt! Vi låter våra barn vara barn. De är inga elitidrottare! Vi tycker att de ungdomar som tränar mest ska få spela flest matcher! Delar du vår värdegrund,så kommer vi trivas bra tillsammans.Nivån på våra träningar är hög och alla som tränar med oss har ett gemensamt mål! Viljan att hela tiden utvecklas med sin ishockey! Hos oss gillar vi tävlingsmoment, samt en strävan att utveckla en sund vinnarkultur! Det viktigaste är vem man vinner tillsammans med!

SIN EGNA KLUBBVERKSAMHET SKALL ALLTID PRIORITERAS FRAMFÖR VÅR VERKSAMHET!